island

Konferensresa till island

Island – en riktig bucketlist destination om vi får säga det själv. Här blir man hänförd av det orörda och dramatiska landskapet med vulkaner, gejsrar, glaciärer och varma källor. Landet bjuder också på fantastisk mat, ett pulserande nattliv i Reykjavik och en intressant kultur. Att besöka Island är som att komma till en helt annan värld och en konferens här blir något utöver det vanliga.

Vi tar fram ett skräddarsytt förslag till er som är anpassat efter era önskemål och behov. Här är några exempel på aktiviteter som ni kan göra under konferensresan:

fantastisk vandring

Det finns otroligt mycket fin vandring på Island. Allt från glaciärvandring till enklare turer från Reykjavik för att bada i varma källor. Det som är gemensamt för alla leder är att landskapet är svindlande vackert.

snorkling mellan kontinentalplattorna

Snorkla i kristallklart vatten med ca 100meters sikt mellan den nordafrikanska och  eurasiska kontinentalplattan – det enda stället i världen där du kan snorkla/dyka mellan två kontinenter. Enligt TripAdvisor är detta “No4 experience in the world”, och vi förstår verkligen varför. Det här är en upplevelse ni sent kommer att glömma!

reykjavik

Reykjavik – en stad omfamnad av lavafält, berg och hav. En otroligt charmig huvudstad med färgglada hus, fantastiska restauranger, barer och ett pulserande nattliv. Reykjavik är också en perfekt utgångspunkt för resan med mycket bra hotell med konferensmöjligheter.

golden circle

En riktig klassiker på Island! En heldagsutflykt till några av södra Islands mest kända och populära sevärdheter. Bland annat besöker vi Gullfoss, ett av Islands vackraste vattenfall, och Strokkurs geysir som var femte minut sprutar upp 30 meter höga vattenkaskader mitt bland rykande svavelkällor och puttrande gyttjekratrar.

Är en konferensresa till Island något för er?  Släng iväg ett mail eller slå oss en signal så pratar vi vidare!

Tel: +46 (0)23-381 16 36  |  E-mail: info@swett.se