KROATIEN

KROATIEN MED CROWD COLLECTIVE

Crowd Collective åkte till Kroatien (en av våra favoritdestinationer!) för att njuta av sol och värme, uppleva den dalmatiska kulturen och naturen och känna adrenalinet pumpa i en av Europas bästa ziplines. Helt enkelt för att ha det riktigt roligt tillsammans, lära känna varandra ännu bättre och samtidigt bygga företagskulturen och sätta mål för framtiden. 

Såhär såg det ut: 

zipline

En dag fylld med adrenalin, många skratt, och även lite nerver såklart, i en av Europas bästa ziplines vid vackra Cetina River. Vad sägs om totalt 8 linor och 2100m där vi svävade 150m över marken och njöt av vidunderlig utsikt och samtidigt kände adrenalinet pumpa?

middag med mamma och mormor i bergsbyn

En kväll där vi blev välkomnade till det lokala bergshuset i byn där vi blev bjudna på hemmalagad Pašticada (traditionell kroatisk maträtt) av vår lokala guide’s mamma och mormor. I veckor hade de förberett maten till oss och under middagen spelade och sjöng spelemännen från byn och bjöd in till fest vi sent glömmer!

storslagen vandring

Vandring i Biokovo nationalpark är verkligen något utöver det vanliga. Vi vandrade i otroligt vackert landskap i de massiva bergen med utsikt över det adriatiska havet. På toppen stannade vi för picknick med dalmatiska specialiteter och njöt av en välförtjänt öl!

vinprovning

Kroatien erbjuder mycket fina viner och hos vår lokala vinproducent fick vi prova hans egna favoriter och smaka på dalmatiska specialiteter. Vi lyssnade på anekdoter från hans liv som vinproducent som gav många skratt och lärdomar. Såklart lärde vi oss också om hur processen går till för att skapa det där perfekta vinet. 

Sammanfattningsvis var det underbara dagar i Kroatien och såklart var även ett konferenspass inkluderat med utsikt över poolen och havet där kreativiteten fick flöda fritt likväl som egentid på stranden för att ladda batterierna.

Några ord från deltagarna:
“You guys are amazing!!!”
“I love them, so good people!” 
“Super service minded” 
“All was perfect”

Vill ni också åka på en likande resa? Släng iväg ett mail eller slå oss en signal så pratar vi vidare!

Tel: 073 918 04 79  |  E-mail: johan@swett.se