SPANIEN

MALAGA, SPANIEN

Tänk sol och sommarvärme, tapas och spanska delikatesser, mysiga små gränder, adrenalinkickar i bergen, goda middagar, inspirerande konferenspass och framförallt – dagar av gemenskap och härligt häng… Ja, det var just det ett glatt gäng på ca 70 personer fick under sina fyra dagar i Malaga i mitten av oktober!

sommarvärme ända in i oktober

Malaga är ett perfekt resmål om man vill få sommarvärme när Sverige börjar bli ruggigt och kallt. Både oktober och till och med november, bjuder på härliga gradtal. Med sina mysiga gränder, stränder och tapas i varenda hörn är Malaga en riktig favorit! 

vandring i Caminito del rey

Caminito del Rey är en känd vandringsled i en djup ravin, 100 meter över floden Guadalhorce, ca 1 timme från Malaga. Det är en upplevelse utöver det vanliga, och en såndär vandring man inte glömmer i första taget!

middag och fest vid stranden

Precis vid stranden ligger ett litet guldkorn till restaurang där det bjöds på mingel under stjärnorna, en trerättersmiddag och därefter fest in på småtimmarna i våran egen festlokal. Vem tackar nej till det?!

food sherpa

Mat-och vinvandring med våra lokala food sherpas stod på schemat under en av kvällarna! De guidade oss genom stadens historiska centrum till gastronomiska smultronställen där vi fick avnjuta lokalt producerade specialiteter – ett sätt att upptäcka malaga genom alla fem sinnen!

 

Vill ni också åka på en likande resa? Släng iväg ett mail eller slå oss en signal så pratar vi vidare!

Tel: 073 918 04 79  |  E-mail: johan@swett.se