Sverige

sverige - från norr till söder

Vi älskar Sverige och har många olika guldkorn i rockärmen, från norr till söder. Vill ni uppleva svenska fjällen på hösten genom vandring och god mat, checka in på en otrolig herrgård några timmar norr om Stockholm i kombination med team buildning eller besöka Gotland och uppleva dess charm? Ja, oavsett vad ni är ute efter för eran konferens i Sverige så tar vi fram det allra bästa och lovar att det blir ett minne för livet! 

Här är några exempel: 

svenska fjällen

Med vandring i vårt DNA skräddarsyr vi konferensresor till svenska fjällen, där vi kombinerar magiska vyer och kunskap inom “vett och etikett på fjället” med fina trerätters middagar och andra givande aktiviteter – självklart alltid utefter era önskemål. Vi erbjuder såklart även skidresor där vi förutom skidåkning gillar att addera andra typer av upplevelser för att skapa variation och inkludering,  så som snöskovandring, snöskoterturer och hundspann.

HERRGÅRDSLIV

Vem gillar inte att ha en hel herrgård helt för sig själv och känna sig som en kunglighet för en dag (eller två)? Vi har många guldkorn som erbjuder det där lilla extra som vi stolt tar er till! Vi kombinerar även gärna herrgårdslivet med skräddarsydda aktiviteter för att skapa kontrast, så som till exempel “the quest”  – en naturnära aktivitet i skog och mark med navigering, problemlösning och teamwork som sedan övergår i en lyxig middag och fest.

GOTLAND

Om ni vill få känslan av att vara utomlands, fast ändå vara kvar i Sverige är Gotland ett riktigt hett tips! På färjan över rekommenderar vi ett konferenspass för att ta vara på restiden.  Väl på plats väntar raukar, fina stränder och otroliga solnedgångar med ett boende utöver det vanliga. Och såklart, härliga aktiviteter så som till exempel cykling med roliga utmaningar längs vägen. Gotland levererar alltid! 

Så, är ni intresserade av en konferensresa inom Sverige? Kontakta oss så pratar vi vidare!

Tel: 073 918 04 79  |  E-mail: johan@swett.se